Locatie

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? 
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het is herfst op de Veluwe… Wandel tussen de gekleurde bladeren en spot wild... met al het mooie natuurschoon is de omgeving prachtig!

Ontdek de cultuurhistorische parels zoals het Vrieze’s Erfgoed, gelegen aan de noordkant van Wapenveld. Bewandel het Padd’npad of het Kloosterpad dat door het nabij gelegen Kloosterbos van klooster Hulsbergen voert. Verder vind je er de nog in gebruik zijnde Molen de Vlijt, een moestuin, boomgaard, bijenstal en een streekwinkel. 

Ten noordoosten van het dorp Heerde ligt het historisch landgoed ‘Vosbergen’ Eén van de meest imposante verschijningen in de omgeving. Het landgoed is met zijn kasteel en prachtige park een zeldzaam voorbeeld van een gaaf bewaard omgracht edelmanshuis. 

Op de Renderklippen kun je heerlijk wandelen en fietsen! Met de elektrische fiets ben je welkom bij diverse elektrische oplaadpunten. Een schitterend, met heide en dennen begroeid gebied met vele hoogteverschillen. En schrik niet.. de fauna met sprinkhanen, zandhagedissen, adders, ringslangen en gladde slangen is er zeer bijzonder!

Wandelen 
en fietsen

Genieten op Het 
Heerderstrand

Wil je liever iets meer actie? Dan ben je bij recreatiegebied het Heerderstrand  op de juiste plek. Het prachtige strand en het schone Veluwse zwemwater nodigen je uit tot veel waterplezier: zonnen, zwemmen, waterpoloën, kanoën, beachvolley of –soccer, noem het maar op! In de omgeving is het heerlijk wandelen, hardlopen en fietsen. Het Heerderstrand staat tevens bekend om het imposante kunstwerk ‘De Ontmoeting’, een ‘must-see’ als je dit recreatiegebied bezoekt.